Pereka Laman Web

Pengenalan Syarikat

Salam sejahtera diucapkan kepada semua pengunjung laman web RTV CREATIONS.

RODI TENG VIDEO CREATIONS atau singkatannya RTV CREATIONS merupakan sebuah syarikat milikan tunggal yang ditubuhkan pada 04 Oktober 2011. RTV CREATIONS menjalankan perniagaan agensi pengiklanan yang mana tertumpu kepada servis penerbitan video dan rekaan laman web. Kami adalah antara Pereka Laman Web Bumiputra sejak 2011.

“Sharing knowledge remains as our core values ​​that we do all the time….”

Berkonsepkan “givers gain” (untung memberi), RTV CREATIONS percaya setiap perkongsian itu datangnya berkah dalam menjalankan perniagaan. Oleh itu, servis ditawarkan adalah untuk sesiapa sahaja yang berminat samada anda individu tunggal, syarikat atau organisasi besar. Servis tersebut termasuklah juga 4 sokongan utama yang diberikan kepada setiap pelanggan iaitu:

 

  • Pendaftaran domain & hosting,
  • Konsultansi sehingga siap laman web,
  • Panduan mengendalikan laman web, dan
  • Sokongan selepas siap laman web

 

RTV CREATIONS peka dalam masalah yang selalu dihadapi oleh setiap syarikat di Malaysia, antaranya adalah kurang kepakaran dalam bidang IT untuk membuat laman web syarikat sendiri. Jadi, wujudnya Pakej Web Express & Professional ini adalah bagi membantu semua pihak mempunyai website sendiri dengan harga yang berpatutan. Antara pakej yang ditawarkan termasuklah mereka cipta laman web korporat, web jual beli atau kedai online (e-commerce), portal, web e-learning, forum, web direktori, web tv, dan banyak lagi.

 

Selain dari itu, laman web ini juga boleh diintegrasikan dengan sistem luar atau aplikasi ketiga (third party) seperti sistem bayaran terus secara atas talian (online payment gateway). Di RTV CREATIONS, kami menggunakan khidmat bayaran atas talian seperti Molpay, Ipay88, BillPlz, SenangPay dan juga Paypal. Sekiranya sebelum ini anda menggunakan sosial media seperti Facebook, Instagram, Twitter atau Youtube sebagai media untuk menyampaikan maklumat, kini anda boleh juga integrasikan aplikasi sosial media berikut ke dalam laman web anda.

Sekiranya ada persoalan yang ingin ditanya, sila kemukakan soalan-soalan anda di sini.

Sekian, salam sejahtera.

Profile_rtv creations_pereka laman web malaysia

RODI TENG B. OSMAN TENG

(Pereka Laman Web)

W: www.rtvcreations.com
E: hello@rtvcreations.com

 

QR CODE_RTV CREATIONS_pereka laman web malaysia
Let’s Connect!
Scan with smart phone.

Sijil Perniagaan
Sijil Perniagaan SSM - RTV CREATIONS - Pereka Laman Web Malaysia
0
Connecting
Please wait...
Hantar mesej

Maaf, kami tidak online sekarang. Sila hantar mesej anda.

Nama anda
* Email
* Apa yang boleh kami bantu.
Log masuk

Perlukan bantuan?

Nama anda
* Email
* Apa yang kami boleh bantu?
Kami Online!
Terima kasih

Tinggalkan komen anda untuk kami perbaiki perkhidmatan kami.

Bagaimana anda menilai bantuan dari kami?