pakej web murah dan professional_web express_rtv creations_pereka laman web malaysia
WEB EXPRESS

Web Express menawarkan 40+ rekaan website yang sedia untuk digunakan. Tujuan Web Express ini diwujudkan adalah bagi membantu para pelanggan supaya mereka mampu untuk mempunyai website sendiri dengan harga yang berpatutan. Proses menyiapkan 1 website ini hanya mengambil masa antara 2-3 hari bekerja. Berikut merupakan ciri-ciri utama perkhidmatan rekaan laman web ini:

 

Pakej Web Express:

 • 3-4 pages
 • CMS WordPress @ Joomla
 • Percuma domain (tahun pertama)
 • Percuma hosting (tahun pertama)
 • Percuma 1 borang pilihan:
  + Borang Langganan
  + Borang Pendaftaran
  + Borang Hubungi Kami
  + Borang Kajiselidik
  + Boorang Maklum Balas
 • Integrasi sosial media (facebook, youtube, instagram, twitter)

 

Percuma domain hanya kepada nama domain ini sahaja: .com/ .net/ .biz/ .org/ . info/ .us/ .name.

LIHAT TEMPLATE
WEB KORPORAT

Web Korporat menawarkan pakej laman web yang canggih, rekabentuk yang kreatif dan mobile friendly. Setiap organisasi di Malaysia disarankan untuk mempunyai website mereka sendiri bagi membantu pembaca mengetahui perihal latar belakang organisasi anda. Maklumat yang diletakkan didalam website ini akan memberi manfaat kepada mereka untuk lebih memahami tentang sejarah organisasi, lokasi organisasi dengan tepat, alamat e-mel serta nombor telefon untuk dihubungi.

 

Oleh itu, anda sebagai ketua organisasi perlulah memuat naik maklumat yang cukup untuk mereka. Ia mestilah relevan, padat dan ringkas, dan yang penting bertepatan dengan kehendak pembaca bagi membantu mereka mengenali anda dengan lebih rapat di alam maya. Sebagai syarikat yang bertanggungjawab dalam menawarkan perkhidmatan rekaan laman web, kami akan membantu anda dalam segala perkara berkenaan pembangunan website ini sehingga siap.

TEMPAH WEB KORPORAT
web korporat_big step communication_rtv creations_pereka laman web malaysia
web ecommerce_rayhanahmadu_rtv creations_pereka laman web malaysia
WEB E-COMMERCE + PAYMENT GATEWAY

Web E-Commerce menawarkan khidmat rekaan website ‘jual beli’ atau lebih dikenali sebagai ‘kedai online’. Pakej yang ditawarkan termasuklah dengan fungsi bayaran atas talian (payment gateway). Pelanggan boleh memilih platform yang anda ingini samada ingin menggunakan WordPress, Magento atau Joomla. Setiap pakej E-Commerce atau kedai online ini telah diintegrasi dengan payment gateway yang terdapat di Malaysia seperti Molpay, Ipay88, SenangPay atau BillPlz. Kesemuanya telah dipakejkan ke dalam satu platform khas untuk pelanggan kami yang memerlukan kedai online mereka sendiri.

 

Berikut merupakan ciri-ciri utama Web E-Commerce:

 • Tiada minimum produk
 • Tiada maksimum produk
 • Percuma domain & hosting
 • Percuma email pro
 • Platform (WordPress, Magento, Joomla)
 • Payment gateway (Molpay, Ipay88, BillPlz, SenangPay)
 • Konfigurasi disediakan:

+ Fungsi tambahan produk
+ Fungsi rekod jualan
+ Fungsi kupon
+ Fungsi tax
+ Fungsi pos, dan banyak lagi

TEMPAH WEB E-COMMERCE
MENGAPA HARUS PILIH KAMI?

WEB EXPRESS

Web Express menawarkan 40+ Pre-Build Web, ianya lebih memudahkan proses pembangunan setiap website. Template yang digunakan juga mempunyai rekabentuk yang menarik sesuai untuk semua.

WWW PERCUMA

Percuma domain bagi setiap palanggan baru. Domain tersebut adalah .com/ .net/ .biz/ .org/ . info/ .us/ .name. Domain percuma sah untuk langganan semua pakej dan boleh digunakan selama satu tahun.

MUDAH SELENGGARA

Kesemua pakej website dibangunkan menggunakan platform CMS. Platform ini memudahkan proses pengendalian website dengan bantuan tunjuk ajar dari pihak kami walaupun anda tidak berpengalaman.

EMAIL PRO

Email professional diberikan kepada setiap langganan pakej website kecuali Pakej Web Express. Namun anda boleh menambah add-on sekiranya memerlukan email professional. (Tertakluk kepada terma & syarat)

TIADA KONTRAK

Tidak ada kontrak atau caj tersembunyi dari kami. Anda bayar apa yang anda gunakan sahaja seperti domain dan hosting. Website tersebut adalah menjadi milik anda 100% setelah semuanya siap dibangunkan.

BANTUAN ADMIN

Selain perkhidmatan rekaan laman web, kami juga menawarkan khidmat penjagaan dan penyelenggaraan website dari segi muatnaik maklumat baru, gambar-gambar, atau menukar informasi terkini.

0
Connecting
Please wait...
Hantar mesej

Maaf, kami tidak online sekarang. Sila hantar mesej anda.

Nama anda
* Email
* Apa yang boleh kami bantu.
Log masuk

Perlukan bantuan?

Nama anda
* Email
* Apa yang kami boleh bantu?
Kami Online!
Terima kasih

Tinggalkan komen anda untuk kami perbaiki perkhidmatan kami.

Bagaimana anda menilai bantuan dari kami?